Demirdöküm Aden Kombi Arıza Kodları ve Çözümleri 0282 263 22 96

Demirdöküm Aden Kombi Arıza Kodları ve Çözümleri 0282 263 22 96

Demirdöküm Aden Kombi Arıza Kodları ve Çözümleri 0282 263 22 96

F0 Arıza Kodu :

Demirdöküm Aden Kombi Arıza Kodları ve Çözümleri 0282 263 22 96. Kombinin su basıncının düşük olduğunu belirten hata kodudur. Bu kod ekrana geldiği zaman kombiye 1 ile 2 bar arasına kadar su basarak sorunu çözebilirsiniz.

F1 Arıza Kodu :

Aşırı ısınma termostatında arıza olduğunu belirten koddur. Kombi bu hatayı verdiği sürece, cihaz bu hatayı verdiği sürece cihaz  herhangi bir verim sağlamaz. Bu termostatın değişimi gerekmektedir. Servis çağırarak yardım almanız gerekmektedir.

F2 Arıza Kodu :

Sıcak su akmasında etkili olan parçalardan ntc sensöründe arıza meydana geldiğini gösteren koddur. Bu kod cihaz göstergesinde olduğu sürece kombi sıcak su akıtmaz veya akıtmasında sorunlar yaşar. Kısaca Demirdöküm servisinden yardım almalısınız.

F4 Arıza Kodu :

Cihazın alev almasında arıza yaşandığını gösteren hata uyarısıdır. Yani kombi ateşleme yaptıktan sonra alev almıyor veya devreye girmiyor. Gaz grubunda, iyonizasyonda, elektrotlarda veya elektronik kartında sorun olabilir. Demirdöküm servisinden destek alınız.

F5 /F6 Arıza Kodu :

Kombinin hava akım sırasında arıza meydana getirdiğini böylelikle cihazın F5 uyarısı verdiğini göstermektedir. Kombinin baca sensöründe veya hava prosestatında sorun olabilir. Servis çağırarak kombiye müdahale ettiriniz.

OC Arıza Kodu :

Hava prosestatının bağlı duruma geçtiğini gösteren kodun açıklamasıdır. Cihazın ekranında bu kod varsa kombiye reset atınız. Düzelmez ise demirdöküm servisi tarafından kombiye müdahale ettiriniz.

CC Arıza Kodu :

Prosestatın ya da baca sensörünün iptale alındığını gösteren arıza kodudur. Demirdöküm servisini arayarak sorunun çözümü için yardım alınız.(0282) 263 22 96


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA ARA