Bosch Tekirdağ Servisi 0282 263 22 96 Bosch Cihazları ve Arıza Çözümleri

Bosch Tekirdağ Servisi 0282 263 22 96 Bosch Cihazları ve Arıza Çözümleri

Bosch Tekirdağ Servisi 0282 263 22 96 Bosch Cihazları ve Arıza Çözümleri

Bosch Tekirdağ Servisi 0282 263 22 96 Bosch Cihazları ve Arıza Çözümleri.

BEYAZ EŞYA Belirti Sorun
BUZDOLABI ARIZALARI Buzdolabı çalışmıyorsa: Motorun yaklaşık 30 dak. çalışmadığı durumlarda buzdolabı defrost çevrimindedir. Sıcaklık kontrol ayarı “0″ Kapalı konumundadır. Eğer içindeki ışık kapalıysa buzdolabının fişi duvardaki prize takılı değildir. Eğer fiş takılıysa ve buzdolabı hala çalışmıyorsa beyaz eşya yetkili servis merkezimizi arayın.
ÇAMAŞIR MAKİNESİ ARIZALARI Program başlamıyorsa Makinede cereyan yok. Kontrol göstergesi yanmıyor ise; Kapağın kapalı olduğunu, fişin takılı olduğunu ve sigortanın takılı olduğunu kontrol edin.
Fazla köpük oluşmakta ise Deterjan dozajı yüksek yapılmış ise; deterjan kutusunda tavsiye edilen dozajı dikkate alın, suyun sertlik derecesini dikkate alın.

BULAŞIK MAKİNESİ ARIZALARI

Bulaşıklar temizlenmiyor

Bulaşıklar doğru yerleştirilmemiş olabilir. Deterjan miktarı doğru ayarlı değildir. Yıkama bölümündeki süzgeçler temiz olmayabilir veya püskürtme kolları tıkalı olabilir. Yanlış program seçilidir.

Bulaşıkların üzerinde beyaz lekeler var Yumuşatma tuzu bölmesinde tuz olmayabilir. Tuz bölmesinin kapağını kontrol edin. Parlatıcı miktarı az ise bu sorunla karşılaşabilirsiniz .
KURUTMA MAKİNESİ ARIZALARI Kurutma işlemi çok uzun sürüyor veya yarıda duruyorsa Önce cihazınızı kapatınız ve daha sonra programı başlatmak için yeniden açınız. Kurutma makinesinin bulunduğu yer küçük olduğundan buradaki oda ısısı çok yükselmiştir ve cihaza hava giriş-çıkışı yeterli değildir. Hava dolaşımı olabilmesi için pencere ve kapıları açınız. Çamaşırlar iyi sıkılmamış ise bir sonraki yıkamada çamaşırlar için en yüksek sıkma devir sayısını seçiniz. Kazan çok fazla doldurulmuş ise kapasiteye dikkat edin.
Kazan lambası yanmıyorsa Lamba sadece kapak ve cihaz açıkken yanar. Bir müddet sonra enerji tasarrufu için söner.
OCAK, FIRIN, DAVLUMBAZ ARIZALARI Ocağı açtıktan sonra kızarmıyorsa Çalıştırma emniyeti açık olup olmadığını, Evin sigortasının açık olup olmadığını kontrol edin. Sorun Devam ederse beyaz eşya servislerimizi arayın.
Fırın ısıtması çalışıyor fakan fırın ışıklandırması çalışmıyor * Ampül bozuktur. Kullanım kılavuzundan nasıl değiştirebileceğinizi ve beyaz eşya servisi inceleyebilirsiniz.
ELEKTRİK SÜPÜRGESİ ARIZALARI Elektrik süpürgesi kendiliğinden kapanıyor. Derece sınırlandırıcısı elektrik süpürgesi fazla ısındığında süpürgeyi kapatır. Bu arıza örneğin büyük parçalar emiş yolunu tıkarsa veya toz torbası dolduğunda veya inşaat tozundan dolayı hava geçirmez olduğunda ortaya çıkabilir. Ayrıca çok kirlenmiş hava tahliye veya toz bölmesi filtresi bunun bir sebebi olabilir.
BUHARLI FIRIN ve MİKRODALGA ARIZALARI Pişirme alanı ışığının yanmamasının sebebi ne olabilir Ampülü yanıktır. Kapak tam olarak kapalı değildir. Başlatma tuşuna basılmamış olabilir.
Mikrodalga fırını, içi boş iken çalıştırılırsa bozulur mu? Evet, içerisi boş olan cihazı katiyen çalıştırmayınız…..

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA ARA