Demirdöküm Millenium Kombi Arıza Kodları ve Çözüm 0282 263 22 96

Demirdöküm Millenium Kombi Arıza Kodları ve Çözüm 0282 263 22 96

Demirdöküm Millenium Kombi Arıza Kodları ve Çözüm 0282 263 22 96

Millenium Plus Arıza Kodlarının Anlamları

F1/F4 Arıza Kodu :

Demirdöküm Millenium Kombi Arıza Kodları ve Çözüm 0282 263 22 96. Millenium Plus kombide hem F1 hem de F4 arıza kodu ateşleme başarısızlığını belirtmektedir. Kombi ateşlemeyi sağlamadığından dolayı randıman almanız imkansızdır. Bu durumda önce cihaza reset atmalısınız. Sorun çözümlenmiyor ise gaz valfinde ya da iyonizasyonda sorun olabilir. Demirdöküm kombi servisini arayarak yardım almalısınız.

F2 Arıza Kodu :

Millenium Plus kombide hava başarısızlığı var anlamındadır. Bu durumda kombi kendini otomatik olarak resetleyecektir. Sorun reset sonrasında da devam ederse fan motorunda, bacada ya da hava prosestatında sorun olabilir. Bu durumda cihaza müdahale edemezsiniz, millenium plus servisini aramalısınız.

F3 Arıza Kodu :

Millenium Plus kombinin fan motorundan aldığı artı basınç ile ana karta atık gaz da problem olup olmadığını aktaran parçada yani hava prosestatında sorun meydana geldiğini belirten arıza kodudur. Bu durumda hava prosestatının tamiri mümkün olmadığı için değişimi gerekmektedir. Sorunun çözüme ulaşması için demirdöküm teknik servisini aramalısınız.

F5 Arıza Kodu :

Kombide aşırı ısınma termostatının daha doğrusu limit termostatın arıza yaptığını belirten hata kodudur. Kombi ekranında F5 arıza kodu yer aldı ise, sensör zarar görmüş veya değişime ihtiyaç duyuyor diyebiliriz. Bu konuda gereken yardımları almak adına demirdöküm kombi servisini aramalısınız.

F6 Arıza Kodu :

Millenium Plus kombide sıcak su sensörünün arıza yaptığını bildiren hata kodudur. Bu durumda sıcak su sensöründe sorun olması sebebiyle kombi sıcak su vermez. Sıcak su sorunu yaşamakta olan tüketicinin, çözüm için millenium plus servisini araması gerekmektedir.

F9 Arıza Kodu :

Millenium Plus kombide kalorifer devresi sensöründe sorun olduğunu bildiren arıza kodudur. Bu durumda kombi peteklere ısı göndermez. Problemin çözümlenmesi için demirdöküm kombi servisini aramalısınız.

F11 Arıza Kodu :

Kombide bulunan tüm parçaların bağlı olduğu ve yönetildiği elektronik kartta sorun olduğu zaman veya sinyal alınamadığı zaman kombi ekranında bu hata kodu görünür. Kombi bu durumda kesinlikle çalışma sergilemez. Bu durumda kartın tamiri ya da değişimi gerekir diyebiliriz. Demirdöküm kombi servisini aramalı, konu hakkında yardım almalısınız.

F12 Arıza Kodu :

Millenium Plus kombinin ekran kartında sorun olduğunu bildiren hata kodudur. Ekran kartında sorun olduğunda, kartın tamiri ya da değişimi gerekmektedir. Bu durumda demirdöküm kombi servisini aramalısınız.

F13 Arıza Kodu :

Millenium Plus kombinin ana kartında sorun olduğunu bildiren hata kodudur. Ana kartta sorun olduğu için kombi çalışmaz. Bu durumda  mutlaka demirdöküm kombi servisini aramalı, kartın değişimi ya da tamiri için yardım almalısınız.

F14 Arıza Kodu :

Millenium Plus kombide F14 arıza kodu var ise, kalorifer devresi sıcaklığı 95 C nin üstünde demektir. Bu durumda gereken yardımları demirdöküm kombi servisini arayarak almalısınız.

F15 Arıza Kodu :

Bu arıza kodu kombinin gaz mekanizmasında step motor sorunu yaşanıyor anlamına gelmektedir. Step motor adı verilen bu parça üç yollu vana grubuna ait olduğu için, kombi bu arıza kodunu verdiğinde sıcak su kullanımında petekleriniz de ısınabilir. Ya da gaz girişinde sorunlar olabilir. Millenium Plus servisini arayarak yardım almalısınız.

F16 Arıza Kodu :

Kombinin kapalı olmasına rağmen ateşleme yapmaya devam ettiğini bildiren arıza kodudur. Bu durumda arızalı olan kısım iyonizasyondur. Böyle bir durumda demirdöküm kombi servisini arayarak yardım isteyiniz.

F17 Arıza Kodu :

Kombiye gelen voltajın olması gereken değerden düşük olduğunu belirten hata kodudur. Sizlere bu konudaki tavsiyemiz regülatör kullanmanızdır. Regülatör sonrasında voltajlarla alakalı sorun yaşamazsınız. Regülatör temini için (0282) 263 22 96 numaralı telefonu arayınız.

F19 Arıza Kodu :

Sıcak su ntc sinin sıcak su talebinde olduğunu, ancak boru üstündeki irtibatının kesildiğini belirten hata kodudur. Bu durumda sıcak su isteği karşılanamaz. Konu hakkındaki yardımları millenium plus servisinden almalısınız.

F20 Arıza Kodu :

Millenium Plus kombinin ekran kartı ile uyum sağlamadığını belirten hata kodudur. Cihazın ekran kartı değiştirilmiş ise servis ayarları yapılmamış olabilir. Bu durumda ekran kartının ayarlarının yapılması için demirdöküm kombi servisini aramalısınız. Ekran kartı değişimi yapılmadıysa arızalı olabilir. Değişim ya da tamir işlemi için yine demirdöküm kombi servisi ile görüşmeniz gerekmektedir.

F21 Arıza Kodu :

Kombinin kalorifer devresi su basıncının azaldığını gösteren uyarı kodudur. Bu durumda servis çağırmaya gerek yoktur. Kombinizin su doldurma vanasını açarak, cihaza ihtiyacı olan suyu (1,5 bar) basmanız gerekmektedir. Su basma işleminden sonra kombiyi resetleyin sorun çözümlenecektir.

F22 Arıza Kodu :

Kombide olması gerekenden (1,5 bar) daha fazla su olduğunu belirten hata kodudur. Bu durumda kombinizin su basıncını kontrol edin, 2.7 bardan fazla olduğunu göreceksiniz. Kombinizin kalorifer devresi su basıncını yan üst tarafında bulunan hava alma yerini açarak düşünebilirsiniz. Petekten hava alma işlemi sonucunda kombinizin su basıncı 0 bar seviyesine düşecektir. Bu işlemden sonra kombinize tekrar 1,5 bar seviyesine kadar su bastıktan sonra sorun çözümlenecektir.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA ARA