ENDÜSTRİYEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ

ENDÜSTRİYEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ

ENDÜSTRİYEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ

SOĞUK HAVA DEPOSU TAMİRİ 

ENDÜSTRİYEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ. TEKİRDAĞ Soğutma Firması Servisi olarak hizmet ve kalite öncelik İlkelerimizdir.  2004 yılından buyana Soğutma ve Soğuk Hava Deposu arızası, tamiri ve bakım işlemlerini yapmaktayız. Sizde Soğuk hava deposu arızalarınız için bizleri 0282 263 22 96 numaralı hattımızdan arayabilirsiniz. Yılların vermiş olduğu tecrübe ve önce iş kalitesi anlayışımız bizleri daha iyi müşteriye ulaştırma yolunda ilerletmektedir. Sizlere en yakın servis ekibimizi yönlendirirken şikayetlerinizi daha net anlatmanızı isteriz. Şöyle soğuk[…….]

CHİLLER SOĞUTMA SERVİSİ

Chiller Tamir, Bakım ve Onarım Servisi Uzman Kadrosu ve teknolojik cihaz altyapısı ile arızalarınıza zamanında müdahale edip , çözüme kavuşturmaktadır.  0282 263 22 96 Numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz. Tüm Chiller ürünlerine servis  Firma altyapınızda bulunan tüm chiller ürünler için uzman ekibimizle destek hizmet veriyoruz. Klima ve Diğer Soğutma sistemleri servisi Firma, Ev, İşyeri yada ofislerinizde yer alan tüm klimalarınız için bakım ver servis hizmeti vermekteyiz.

ENDÜSTRİYEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ VRF KLİMA SERVİSİ

Profesyonel Tekirdağ Vrf Klima Servisi

Profesyonel bir ekibe sahip olan Tekirdağ Vrf klima servisi hizmetimiz Tekirdağ’da yer alan tüm ilçeleri kapsar. Hangi ilçede olursanız olun en profesyonel ve en hızlı Vrf klima servisi için bizleri tercih edebilirsiniz. Servis ihtiyacınız için bizleri aradığınız an ekiplerimiz size aynı gün hizmet verecektir. En profesyonel hizmeti veren Tekirdağ Vrf klima servisi olan firmamız size en kısa sürede birbirinden farklı çözüm sunacak ve klimanızın en kısa sürede eskisi gibi çalışmasını sağlayacaktır. Tüm VRF arızalarınız için 0282 263 22 96 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.

ROOFTOP SERVİSİ

Çatı tipi Rooftop Klimalar, paket klima cihazlarının bir parçasıdır. Klima santrali ve kondensing cihazını tek bir yapı içerisinde toplayan, soğutma veya ısıtma çevriminin tümüyle aynı ünite içerisinde gerçekleştiği kompakt ve birleşik (unitary) bir hava koşullandırıcıdır. Bu cihazlar soğutma-ısıtma kontrolü, havalandırma ve havanın temizlenmesini de kapsayan toplam bir iklimlendirme sağlar.
Rooftop Klimanızın kalitesi kadar hizmet veren servis de önemlidir. Rooftop Klimanızın Verimliliğini ve devamlılığını artırmak için; bakım sürelerini, Rooftop Klima Bakımı Konusunda en iyi hizmet sunan, Garanti Teknik Rooftop Klima Servisine takip ettirmeniz gerekir. İletişim için 0282 263 22 96 numaralı hattımız arayabilirsiniz.

ENDÜSTRİYEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ KAZAN DAİRESİ SERVİSİ

Kazan dairelerinizde bulunan tüm ürün grupları için servislik hizmetlerimizle 7/24 ve yılın 365 günü kesintisiz hizmet vermekteyiz. Gece özel nöbetçi ekibimizle orijinal yedek parça kullanılarak tüm sisteminizin sağlıklı, ekonomik ve güvenilir çalıştırılması sağlanmaktadır. İletişim için 0282 263 22 96 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.

Servislik hizmeti verdiğimiz ürünlerimiz hakkında ise;

Sıcak su veya ısıtma kazanı arızaları ve periyodik bakımları, Doğalgaz yakıtlı brülör arızaları ve periyodik bakımları, Her marka ve kapasitede sıcaksu sirkülasyon pompaları arızaları ve bakımları, Her marka ve kapasitede ısıtma sirkülasyon pompaları arızaları ve bakımları, Kazan dairesi ısıtma ve sıcaksu kolektörleri tüm arıza ve ya kaçakları, Kazan dairesi ana dağıtım tesisatları kaçakları Çelik baca sorunları ve özellikle ses şikayetleri, Otomasyon cihazları arızaları ve sensor grupları değişiklikleri, Her marka temizsu hidroforları arıza ve periyodik bakımları, Genleşme tankları hava-basınç ayarlamaları ve periyodik kontrolleri

ENDÜSTRİYEL MUTFAK SERVİSİ

Firmamız Endüstriyel Mutfak ekipmanları ,profesyonel Ahçıların çalışma ekipmanları olarak kullanılan Fırın veya Bulaşık Makinesi. Rational Fırın Elektrikli veya Doğalgazlı çalışan mutfak ekipmanları. Bulaşık makinesi 1000 tabak yıkamalı veya. Bardak yıkama makinesi olarak kullanılan makine arızası için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Firmamız bir çok konuda uzman olduğu gibi endüstriyel mutfak ekipmanları veya ızgara veya kızartma makinesi konusunda uzmandır. Tüm arızalarınız için 0282 263 22 96 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA ARA