Süleymanpaşa Arçelik Servisi 0282 263 22 96

süleymanpaşa arçelik servisi

Süleymanpaşa Arçelik Servisi 0282 263 22 96

Süleymanpaşa Arçelik Servisi 0282 263 22 96. Sektördeki öncü firmalardan biri olmanın gururunu yaşayan Tekirdağ Süleymanpaşa Arçelik Servisi;

  • Servis araçları,
  • Profesyonel teknik ekibi,
  • Güler yüzlü çağrı merkezi ile

En iyi ve kaliteli hizmeti en kısa zaman dilimi içerisinde adresinize getiriyor. Beyaz eşyalarınızın arızalarına çözüm bulan ve bakımlarını yapan Süleymanpaşa Arçelik servisi. Ayrıca meydana gelecek problemler hakkında sizleri uyararak büyük sorunların önüne geçer.

Tekirdağ standartlarında önem kazanmış olan teknik servis hizmetini en yakınınıza taşıyan servisimizi 0282 263 22 96 ya da 0535 876 25 80 numarasından arayarak, teknik ekibimizin bulunduğunuz alana yönlenmesini sağlayabilirsiniz.

Arçelik servisi 7/24 sizinle!

Arçelik Servisi konusunda en iyi çözümleri sunan teknik servis danışmanlarıyla; bozuk olan cihazınızı ilk gün ki kadar verimli ve düzgün çalışır duruma getiren servis hizmetlerini vermektedir. Ekiplerimiz en kısa sürede adresinize gelerek beyaz eşyalarınızın sorunlarını yerinde çözerler.

Tekirdağ Süleymanpaşa Arçelik servisi’ndeki teknolojik gelişmeleri yakından izliyoruz. Sürekli hizmet içi eğitimlerle bu gelişmeleri uygulamaya geçiriyoruz. Profesyonel teknik servis ekibimiz Arçelik beyaz eşyanızın her türlü sorununu ve arızasını profesyonelce çözmektedir. Size daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet vermek için Tekirdağ’ın her noktasında bulunan uzman servis ekibimiz her zaman hizmetinizdedir.

Her ürünün eşsiz parçaları vardır. Türkiye’deki çoğu firma bu parçaların eşini bulmakta zorlanır. Ancak Arçelik servisi ekibi ürünün montajı veya bakımında yanınızda yer alıyor. Arızalarınızı giderirken ayrıca gerekli olan orijinal parçaları da size temin etmektedir. Arçelik servisi kalitesi ve güveni ile ithal edilen ve yerine takılan parçalar cihazınıza ilk günkü özelliklerini kazandıracak. Ek olarak istediğiniz aksesuarlar tamamlayıcı olarak mutfağınıza ve banyonuza yerleştirilir. Teknolojinin son imkanlarını ayağınıza getiren firmamız tek seferde bütün ihtiyaçlarınızı karşılar.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA ARA