Süleymanpaşa Buderus Kombi Servisi 0282 263 22 96

yazar:

kategori:

buderus-kombi-servisi

Süleymanpaşa Buderus Kombi Servisi 0282 263 22 96

Süleymanpaşa Buderus olarak 10 yılı aşkın süredir tüm Tekirdağ çevresinde kombi teknik servis hizmeti vermekteyiz. Hizmet verdiğimiz bölgeler aşağıda belirtilmiştir. Yedek parça değişimlerinde 1 yıl garanti vermekteyiz. Her günün 24 saati bize acil servis telefonu numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Uzman kadromuz en kısa süre içerisinde size ulaşacak ayrıca eniyi şekilde hizmet verecektir. Müşteri memnuniyeti garantili hizmet veren Süleymanpaşa Buderus kombi servisimiz sizlere en iyi kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Logamax Plus GB012 Arıza, Hata Kodları

Logamax Plus GB012 Arıza, Hata Kodları 3C, 4L, 4Y, 5L, 6A, 6C, B3, C7, CL veya Ep arıza kodlarının anlamları ve bu arıza kodları kombi ekranında görülünce yapılması gerekenlar makalemizde açıklanmıştır.

3C Arıza Kodu: Fan Motoru Arızası

Ekranda 3C arıza kodu görüldüğü zaman kombi çalışmaz. Öncelikle baca ek yerlerinde çıkma var mı kontrol edin. Daha sonra kombiyi resetleyin.  Resetleme sonrasında sorunda devam ederse eğer servis yardımı alın. Fan motoru veya ana kart arızalıdır.

4L Arızası: Kalorifer Devresi Düşük Su Basıncı

Kalorifer tesisatında yeterli su basıncı olmadığı zaman Buderus kombi ekranında 4L arıza kodu görünür. Kalorifer tesisatına su doldurmalısınız. Su basıncını 1,5 bar seviyesine getirin. Kalorifer devresi su doldurma musluğu kombi altında montelidir. Genelde mavi veya siyah renkte plastik olur. Su doldurma işleminden sonra musluğu mutlaka kapatın. Arıza devam ederse sevisi arayın. Basınç sensörü arızalı olabilir.

4Y Arıza Kodu: Kalorifer Gidiş Suyu Sensör Arızası

Kalorifer devresi gidiş suyu sensöründe sorun olduğu zaman 4Y arıza kodu görülür. Servisi aramalısınız. Sensör arızalanmış veya kablolarında kopukluk olabilir.

5L Arıza Kodu: BUS İletişim Sorunu

Oda termostatı kullanıyorsanız oda termostatı arızalanmış olabilir, bağlantılarda kopma veya kısa devre olabilir, ana kart arızası olabilir. Kesin çözüm için servis yardımı almalısınız.

Süleymanpaşa Buderus 6A Arıza Kodu: Ateşleme Yok. Alev Oluşumunda Sorun

Gaz hattı vanalarının açık olduğundan emin olun. Sırasıyla kombinizin, evinizin ve binanızın gaz vanalarının açık olduğunu kontrol edin. Resetleme sonrasında arıza devam ederse servis çağırın. Gaz Walfi Yada Ana Kart Arızalı Olabilir.

6C Arıza Kodu: Gaz Kesildiği Halde Alev Algılanıyor

Gaz kesintisinden sonra alevin sönmesi gerekir. Alev algılanmaya devam ediyorsa bu bir arızadır. Bu sorunda Buderus kombi ekranında 6C hata kodu ile belirtmektedir. Buderus kombiyi birkaç defa resetlemeyi deneyin. Sorun düzelirse cihazı kullanmaya devam edin. Arıza devam ederse servis yardımı alın.

B3 Arıza Kodu: Yoğuşma Eşanjöründe Su Seviyesi Arızası Süleymanpaşa Buderus

Yoğuşma eşanjöründe sorun olduğu anlamına gelen B3 arıza kodu ekranda görününce öncelikle yoğuşma gideri kontrol edilmelidir. Yoğuşma gideri tıkalı, gider eğimi az. Sensör ve sensör bağlantılarında kopukluk olabilir. Kontrol edilmelidir. Bu sorun anakarttan kaynaklı olabilir. Tüm kontroller yapıldıktan sonra arıza devam ederse servisi aramalısınız.

C7 Arıza Kodu: Fan Arızası

Atık gaz tahliyesinde sorun olduğu zaman fan arıza kodu görünür. C7 arıza kodu görüldüğünde kombiyi birkaç kez resetlemeyi deneyin. Resetleme sonrası arıza devam ederse servisi arayın. Fan veya Ana kart Arızalıdır

CL Arıza Kodu: Kullanım Suyu Sensör Arızası Süleymanpaşa Buderus

Ekranda CL arızası görüldüğü zaman sıcak su alamazsınız. Kombi sıcak su sensörü arızalı veya sensör kablolarında kopmalar vardır. Arızanın kesin çözümü için servisi aramalısınız.

EP Arıza Kodu: Uzun Süre Resetleme Yapılmış Süleymanpaşa Buderus

Reset tuşuna uzun süreli basıldığı zaman EP arıza kodu ekranda görünür. EP uyarı kodu reset tuşuna uzun süre basıldığı anlamına gelir. Kombiyi elektrik sigortasından kapatıp bir süre bekledikten sonra açın. Uyarı kodu ekrandan silin.

EC Arıza Kodu: Dış Hava Sensör Arızası

Dış hava sensörü her kombide yoktur. Harici bir parçadır. Dış hava sensörü varsa arızalı veya kablolarda kopmalar vardır. Dış hava sensörü olmadığı halde EC arıza kodu görülüyorsa ana kart arızalıdır. Resetleme sonrasında arıza devam ederse servisi aramalısınız

HİZMETLERİMİZ

  • Buderus Kombi Arıza ve çözümleri
  • Kombi Sıcak Su Arızası
  • Petekler Isınmıyor Problemine Çözüm
  • Arıza Kodları ve Çözümleri
  • Kombi Su basıncı Ayarlama
  • Su Akıtma Problemine çözüm
  • Sesli çalışma sorunu ve çözümü
  • Genel bakım
  • Petek ve radyatör temizliği

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA ARA