Süleymanpaşa Siemens Servisi 0282 263 22 96

suleymanpasa-siemens-0282-408-05-58-1536x432

Süleymanpaşa Siemens Servisi

Süleymanpaşa Siemens Servisi. Siemens markası ülkemizde sıklıkla kullanılan elektrikli ev aletleri markalarından biridir. Bizler de servis olarak yıllardan bu yana beyaz eşyalara veye klimalara müşteri talebi doğrultusunda “Servis” statüsünde teknik servis hizmeti vermekteyiz. Profesyonel servis çözümleriyle sizlere bütçe dostu fiyatlara teknik destek sağlamaktayız. Geniş servis ağımız ayrıca yedek parça stokumuz ile sizlere Süleymanpaşa’nın birçok noktasında servis hizmeti sağlamaktayız. Siemens ürününüzü uygun fiyatlara aynı gün içerisinde arıza tespiti yapıp sizleri bilgilendirmekteyiz. Uzman personellerimiz ayrıca usta çırak hiyerarşisinde yetişen kalfalarımızla sizlerin Süleymanpaşa’da telefonlarını beklemekte. Eğer sizde Süleymanpaşa’da ikamet ediyor ayrıca Teknik Servis çağırmak istiyorsanız bizler telefonlarınızı memnuniyetle bekliyor olacağız.

  • Beyaz eşya veya klima arızalarında doğru teknisyenlerin müdahalesi önem arz etmektedir.
  • Bunun yanında kişisel kullanıcıların kullanım hataları.
  • Şehir şebeke Elektriksel arızalar kullandığınız Cihazın bozulmasına etkendir.
  1. Buzdolabınız Hiç soğutmuyor mu?
  2. Çok mu sesli çalışıyor?
  3. Üst taraf soğutuyor alt tarafı soğutmuyor.
  4. İçinden su akıtıyor.
  5. Kapı lastikleri yırtık
  6. Sürekli çalışıyor hiç durmuyor…

Bu gibi arızalarda teknisyenin müdahalesi gerekmektedir lütfen en kısa sürede bize ulaşın Süleymanpaşa Siemens Servisi Telefonu: 0282 263 22 96

  1. Klimanız Soğutmuyor, ısıtmıyor mu?
  2. Çok mu sesli çalışıyor?
  3. Su akıtıyor,
  4. Kumanda görev yapmıyor,
  5. Çalışırken koku var,
  6. Bakım yapılması lazım

Yine bu tür sorunlarda Teknisyen İstemenizi Öneririz…

  1. Bulaşık makinesi hiç çalışmıyor elektrik gelmiyor ise
  2. Kirli yıkıyor temiz çıkmıyor bulaşıklar,
  3. Sürekli çok tuz tüketiyor,
  4. Bulaşıklarda çizikler oluşuyor,
  5. Suyunu boşaltmıyor,
  6. Su akıtıyor, bulaşıklar ıslak kalıyor.

Siemens servis teknisyeni gerektiren arızalardır. Lütfen teknisyen isteyin.

  1. Çamaşır makinesi su akıtıyor,
  2. Sürekli su alıyor,
  3. Kazan dönmüyor,
  4. Sıkma yapmıyor ıslak çamaşırlar,
  5. Çok sallanıyor yürüyor,

Kısaca bu gibi arızalarda 0282 263 22 96 İletişim kurabilirsiniz. Siemens Süleymanpaşa Servis bölgeleri Artık Süleymanpaşa’nın tüm noktalarını kapsıyor.

Müşteri hizmetlerinden iki saat aralığında randevu ayrıca çalışan müşterilerimize özel randevu sunuyoruz. İşlem yapılan cihaza bir yıl yedek parça ayrıca işçilik garantisi sunuyoruz. Hizmetlerimizde teknik destek üstünde bir anlayış sürdürmekteyiz. Ayrıca müşteri güveni müşteri haklıdır vizyonu benimsemiş bir Süleymanpaşa Siemens Servisiyiz. Bulaşık makinesinde kullandığınız deterjanların son kullanma tarihlerine dikkat ederek alalım, çünkü gelecekte ağır sorunlar bırakan arızalarla karşılaşırız. Siemens Servis Süleymanpaşa‘da siz müşterilerine her zaman bir telefon kadar yakın.

Sık Sorulan Sorular

Tüm Ürün Gruplarına Hizmet Sağlıyor musunuz?

Siemens Süleymanpaşa Servisi bünyesinde Siemens marka 4 platformda boy göstermekteyiz.(Kısaca bunlar Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Buzdolabı, Klima)

Size Nasıl Ulaşa biliriz?

Bize Mesai Saatlerimiz Dahilinde Aktif Hizmet Veren Siemens telefon Merkezi Telefon Numarası Olan 0282 263 22 96‘dan ulaşabilirsiniz.

Hangi Saat Aralıklarında Hizmet Veriyorsunuz?

Süleymanpaşa Siemens Servisi Pazartesi veya Pazar arasında 08.00-20.00 arası hizmet vermektedir.

Ayrıca Teknik Destek Departmanı telefon Merkezimiz İse Mesai Saatlerimiz Dahilin de Hizmetinizdedir.

Süleymanpaşa’da Hangi Noktalara Servis Hizmeti Sunmaktasınız ?

Süleymanpaşa’da kısaca tüm noktalara teknik destek imkanı sunmaktayız. Ayııca servis ağı hakkında detaylı bilgi için telefon merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Garanti Veriyor musunuz?

Süleymanpaşa Siemens Servisi bünyesinde onarılmış cihazlar ayrıca 1 Yıl Garantimiz Altındadır.

 

Süleymanpaşa Siemens Servisi Telefon : 0282 263 22 96

Dünyamız değişiyor. Değişen dünya teknoloji kavramı ile gelişiyor. Global çapta etrafımızı saran elektronik aletler furyası tüm hızı ile devam ediyor. Sanayi devriminde insanoğlunun yaşamına giren bir buharlı tren ile başlayan serüven bugün Siemens marka tam otomatik çamaşır makinelerinin elektronik sistemleri ile tüm hızıyla devam ediyor. Tüketici elektroniği konusunda en iyilerde yer almayı hak eden Siemens ürünler siz Siemens kullanıcılarına hizmetlerini sürdürüyor. Teknik olanaklar konusunda da müşterilerine hizmet sunmayı hedefleyen Siemens markası bugün birçok noktadaki servis noktaları ile satış sonrası hizmet de boy göstermeye devam ediyor.

Bugün sizlere  Servis Hizmeti veren ayrıca müşterilerinin sorunlarına çözüm bulmak için her daim istikrarlı çalışarak bütüncül bir takım çalışması ile hizmetlerini devam ettiriyor. Biz servis statüsünde hizmet veren Siemens Teknik Servisi olarak bugün Süleymanpaşa’da Servis noktalarımız ile teknik destek sağlama imkanı sunuyoruz. Eğer sizde evinizdeki elektronik aletiniz ile ilgili teknik desteğe ihtiyaç duyuyorsanız siz Siemens kullanıcılarına hizmet veren ” 0282 263 22 96 ” nolu telefon merkezimizi arayabilirsiniz. Dilediğiniz anda dilediğiniz noktaya servis talep edebilirsiniz. Biz  Süleymanpaşa Siemens Servisi olarak sizlerin telefonlarını bekliyor olacağız.

TELEFON MERKEZİ:0282 263 22 96


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA ARA