Tekirdağ Arçelik Klima Servisi 0282 263 22 96

suleymanpasa-arcelik-klima-servisi-1536x1018

Tekirdağ Arçelik Klima Servisi 0282 263 22 96

Tekirdağ Arçelik GARANTİ TEKNİK olarak müşterilerimize bünyemizde oluşturduğumuz Klima servisi. Klima bakımı, Klima montajı ihtiyacınıza anında cevap veren firmamız 7-24 saat hizmetinizdedir. Gezici Klima servisimiz size en kısa zamanda ulaşmak için hizmetinizde. Klimanız ile ilgili tüm sorunlarınızı yerinde anında en hızlı şekilde çözmekteyiz.

Tekirdağ Arçelik Teknik Servisimiz  kurulmuştur. Amacımız, yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimini, dinamik ve yeniliklere açık personelimiz ile bütünleştirerek daha iyi ve kaliteli hizmet sunmaktır. Hizmet politikamız müşterilerimize firmamızla ilgili güven duygusu oluşturmak ve yüzde yüz memnuniyet sağlamaktır.

Kullanıcılara kaliteli ve bir o kadar da ekonomik çözümler sunmak için haftanın tüm günlerinde hizmet vermekteyiz. Şehrin tüm noktalarına ulaşabilen, geniş bir servis ağına sahibiz. Sektörün gereksinimlerini analiz etme kabiliyetine sahip olup, teknolojik altyapımızı her geçen gün genişleterek ve yenileyerek sizlere daha nitelikli hizmet verme amacı ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz.

Arçelik Servisi Olarak Hizmet Verdiğimiz Hizmetler:

  • Arıza Tespiti
  • Bakım & Onarım
  • Yedek Parça & Aksesuar
  • Montaj

Peki, Arçelik servis hangi cihazların tamir işlerini yürütmektedir?

  • Klima Arıza
  • Bakım ve Onarım
  • İç Ünite İlaçlı Filtre Temizliği ve Klima Genel Bakımı
  • Montaj ve De Montaj Hizmetleri
  • Klima Yer Değişim Hizmeti
  • 2. El Klima Satış
  • Sıfır Klima Satış

Bu ve benzeri durumlarda firma olarak haftanın 7 günü 24 saat yanınızdayız. Servis talebinde bulunduğunuz takdirde evinize kadar gelecek olan alanında uzman servis elemanları Arçelik markalı tüm klimalarınızın arızalarına profesyonel bir şekilde çözüm üretmektedir. Tekirdağ Arçelik servisi olarak kaliteli, hızlı ve güvenli bir hizmet anlayışı olan firmamız, kurulduğu yıldan bu zamana aşkın süredir sektörde olmanın verdiği tecrübe ve özveri ile çalışmalarına devam etmektedir.

Arçelik servis Tekirdağ’ın tüm ilçe ve semtlerine servis imkanı sunmaktadır.

Haftanın 7 günü ve 24 saat boyunca Tekirdağ’ın tüm servis, bakım, onarım ve montaj gibi işlemlerini başarılı bir şekilde yürüten Arçelik servisi elemanları alanında uzmanlaşmakta ve her geçen gün kendini güncellemektedir. Her geçen gün daha kaliteli hizmeti müşterilerine ulaştırmak için çalışan Arçelik servisi Tekirdağ’ın her yerine ulaşmakta ve arızalara profesyonel çözümler üretmektedir.

Cihazlarınızın tüm arızalarını sonuca ulaştıran Arçelik servisleri bir telefon kadar uzağınızda bulunmaktadır. Birçok referansıyla kendini ispatlayan servisimiz orijinal parça kullanmasından dolayı da müşterilerin tercihleri arasındadır.

Ayrıca müşterilerimize sunduğumuz 1 yıl parça garantisi de sizlere Arçelik kullanıcılarına özel bir uygulamadır.

Tekirdağ Arçelik servisleri ile cihazlarınızın bakım, montaj ve onarım işlemlerini en kaliteli ve hızlı bir biçimde yapabilirsiniz..

İşçilik ve Yedek Parça Garantisi

Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin hepsinde, 1 yıl boyunca geçerli işçilik ayrıca yedek parça garantisi vermekteyiz.

Zamanın Müşterilerimiz İçin Değerli Olduğunun Bilincindeyiz

Sizlere hak ettiğiniz üst düzey ve ayrıcalıklı hizmeti verebilmek, çalışmalarımızı ve şirket politikamızı her geçen gün geliştirmek için özen gösteriyoruz. Çağrılarınıza en kısa sürede dönüş yaparak zamanın sizin için ne kadar değerli olduğunu unutmuyoruz.

Satış öncesi veya sonrası tüm istek veya ihtiyaçlarınızı sorunsuz bir şekilde karşılıyoruz. Ayrıca sizleri mağdur etmemek adına kalıcı çözümler sunmaktayız.

Tekirdağ Arçelik 7/24 Servis Ağımız ve Çözüm Noktanız

Bütün yedek parça ve aksesuarlarımız orijinal olup stoklarımızda yeterli düzeyde bulunmaktadır ve garantilidir. Müşterilerimizin acil durumlarında da yanında olmak adına her daim nöbetçi servis elemanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Bizim için önemli olan sadece hizmet vermenin dışında Arçelik kullanıcılarına bilgi aktarmaktır. Bu sebeple cihazlarınız hakkında teknik destek almak için bizlere gün içerisinde istediğiniz saat diliminde ulaşabilirsiniz. Ayrıca merak ettiğiniz konularda sorularınızı iletebilirsiniz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Sizin güveninizi ayrıca takdirini kazanmak Arçelik servisi olarak bizim için son derece önemlidir. Bu hedeften yola çıkarak müşteri odaklı çalışmayı, geri bildirimleri, istek veya şikayetlerinizi önemli kılıyoruz. Montaj, ilk bilgilendirme, bakım veya onarım vb. tüketici odaklı hizmetlerimiz bizleri diğer firmalardan ayıran ayrıcalıklarımızdır.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA ARA