Tekirdağ Bosch Servisi 0282 263 22 96

bosch-beyaz-esya-servisi (1)

Tekirdağ Bosch Servisi 0282 263 22 96

Tekirdağ Bosch Beyaz Eşya Klima Kombi Servisi Aynı Gün Hizmet 7/24 Destek ile Hizmetinizdeyiz

Beyaz eşya üreticileri arasında bir sıralama yapılsa hiç kuşkusuz Bosch ilk sırada yerini alır. Tüketicilerin tercih ettiği markalar arasında yer alması, gerek sürekli yenilenen teknolojisiyle gerekse kaliteli ürünler üretmesiyle sağlanır.

Tabi ki her ne kadar kaliteli ürünler üretilse de zaman geçtikçe bu ürünlerde bir takım arızalar ortaya çıkıyor. İşte bu noktada devreye servis firmaları giriyor. Biz Tekirdağ Bosch servisi olarak bakım ve tamir hizmeti veren bir firmayız. Müşterilerimizin memnuniyeti ilkemizden asla taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.

Bosch beyaz eşya servisi olarak gün içerisinde mobil servis araçlarımız sürekli olarak hizmet vermektedir. Sizlerden gelen servis taleplerini çağrı merkezimiz alıyor. En kısa süre içerisinde mobil servis araçlarımızı bulunduğunuz bölgeye yönlendiriyoruz.

Evlerimizde kullandığımız bu eşyaların mümkün olan en kısa zamanda tamir ve bakımının yapılması gerektiğinin bilincindeyiz. Teknisyenlerimiz evinizde veya iş yerinizde ürünün tamir ve bakımını yapar.

Servisimiz ürünlerde yapılan işlem ve değiştirilen yedek parçaya tarafımız dan 1 yıl garantilidir. 0282 263 22 96


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA ARA